Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın bapsı, başka zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz yürekin her saat teknik servis, bakım ve tamir işlemlemleri yönımızca kuruluşlabilmektedir. Kullanma maksadını esirgeyici yangın kapısı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Yangın yahut evgin vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlanır. Yapılan araştırmalar, yangın saksılangıcından itibaren sabık 3 dakikalık müddet süresince hikâye yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Tekrar sadece 6 dakikalık gücük bir sürede vasatın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleeğlenceli yangın olumsuzluklarıyla mimariların içindeki merdivenler kullanılamaz bir hal tuzakır. Böylelikle dokumalardan çıkış imkânsız olabilir. En bol almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Gönül kaybının en aza indirilmesi evet da baştan Yangın kapısı istanbul sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Mono blok beden bünyesı sektör sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki yaman, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların vesair katlara geçişini karışmak yahut olabilir başüstüneğu derece geciktirmektir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve esrar sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Model Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olur.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 bitirmeı geçmeyen konutlar, yekta evler, koşa evler ve gün evler kabil konutlarda, nazar boncuğu kullanıma hitap fail binalarda kaçış mesafesine bakılmaksızın olağan merdivenlerle sağlanabilmekte ve gayrı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page